Over ons

Wij hebben vanuit onszelf de behoefte om duurzaam om te gaan met onze energie en onze omgeving. En wat is er nu leuker dan samen met anderen deze weg te bewandelen. Daarom zijn we in de zomer van 2011 gestart met de website thuiszonnepanelen.nl. Ontstaan omdat het vinden van eerlijke informatie om de goeie spullen te kopen best lastig was. Het gebrek aan deugdelijke informatie deed ons besluiten om de informatie die we zelf hadden verzameld, en waarvan ik wist dat het juist was, te delen. Om diezelfde reden zijn we nu in 2020 gestart met de website thuislaadpaalplaatsen.nl.

Er is best veel informatie te vinden over laadpalen voor thuis maar wij denken dat het nog wel wat duidelijk en, soms misschien zelf wel wat eerlijker kan. Wij kijken zonder commercieel belang naar de huidige producten en mogelijkheden voor het plaatsen van een laadpaal thuis. Op onze website verzamelen we deze informatie voor jullie en delen we onze ervaringen. Voor het verkrijgen van een overzicht van de beschikbare laadpalen hebben we een laadpaalvergelijker opgezet. Op dit moment zijn we nog druk doende om alle informatie hiervoor te verzamelen om een zo compleet mogelijk overzicht voor jullie te maken.

Tot slot willen we ook nog even onze website thuisduurzaam.nl noemen. Hier gaat het niet om duurzame informatie maar om producten die energie besparen, duurzaam zijn of een educatief karakter hebben. Dus een elektrisch auto als leerproject voor zoon, dochter of kleinkind is daar te bestellen ;-).

duurzame giften en gadgets
informatie voor het plaatsen van zonnepanelen thuis